vad som gör oss annorlunda

Vi tar riktiga ingredienser som växer på träd eller ute på fälten och bakar dem lätt. Om någon skulle få för sig att smyga in socker, något koncentrat eller annat trams så biter vi av deras huvuden. Grrr.

hur andra gör det

Det får verkligen BEAR att ryta ifrån när nästan alla andra mellanmål för barn är gjorda av koncentrerade fruktjuicer och förtjockningsmedel kokta i höga temperaturer. Grrr!

1

Vi plockar frukt och grönsaker efter säsong och använder hela frukten. Inte enbart juicen och skulle aldrig använda koncentrat.

2

Vi bakar allt lätt i traditionella ugnar på låg temperatur för att kunna få ut alla naturliga smaker.

3

Sedan skär vi den torkade frukten för hand.

1

De gör koncentrerade fruktjuicer eller krämer, tar bort alla fibrer och förstör viktiga vitaminer och mineraler genom att koka allt i över 100ºC.

2

De tillsätter förtjockningsmedel för att fylla ut produkterna och minska sockerinnehållet – men tillför inget näringsvärde!

3

De pressar ut den flytande sirapen för att få den att bli "formad" och sen nedkyld. Hela processen är klar på ett par minuter.

mer saker att tugga på